themensclub.nl

Het online magazine voor mannen

Woonsuggestie: verlicht je huis nog niet met prullaria met planten

Ik ben onlangs verhuisd naar mijn eerste onafhankelijke huis. Zoals gewoonlijk rennen mijn vaders en moeders naar buiten om te helpen met verhuizen en klussen. Evenals ook gebruikelijk, neemt mijn moeder de kosten. Ze lijkt zich ervan bewust te zijn dat ze haar jongen momenteel echt massaal de zee van vrijheid in duwt, ver van de veilige ouderlijke haven, omdat alles goed moet zijn. 'Alle muren moeten wit zijn', stelt ze. 'Dat is een neutrale tint, daar kun je niet omheen. Als je iets anders wilt, kun je dat constant doen.' Kan er geen pin tussen krijgen.

Een onpersoonlijk air bnb-gevoel

We zijn momenteel een paar dagen verder en mijn huis is af. Via vennoten kopen we zowel een uitstekende kast als een bank. Toch voelt het nog niet als thuis. De muren zijn smetteloos wit, de meubels sterk maar een beetje saai, en de New Yorkse poster die mijn moeder aan de muur heeft geplakt, voelt ook niet echt vertrouwd aan. Het is mogelijk omdat ik nog nooit in New York City ben geweest. Mijn huis is onpersoonlijk. Het lijkt op een gewoon air bnb-appartement. Ik zal kansen en afwerkingen verwerven om mijn huis een beetje te vullen. Schildert met 'Residence is where the heart is', glazen bakken met mooi zand en andere rustgevende ornamenten. Toch haalt een goede vriend me op het laatste moment over om het niet te doen. Hij zegt dat ik alleen maar een groot aantal kamerplanten nodig heb.

Een huis vol planten voor in huis

Kamerplanten brengen veel meer leven en gezelligheid dan levenloze ornamenten. Een vensterbank vol planten is een aangenaam zicht naar binnen en naar buiten. De hoeken van het gebied zijn bovendien ideaal voor schaduw van meerdere kamerplanten. Ik ben ervan overtuigd en hij verwijst me ook naar een internetsite vol kamerplanten op Wout.com. Een ruim aanbod aan groene vrienden vind je hieronder. Elk met een gedetailleerde samenvatting en ook nauwkeurige instructies over hoeveel zon, water en warmte het beste zijn voor de details kamerplanten. Ze zijn hier vandaag aangekomen en ik weet momenteel ook zeker dat ik de beste optie heb gemaakt. Mijn woning is niet langer kaal en onpersoonlijk. Er staan ​​genoeg kamerplanten die ik zelf heb geplukt en die bij mij passen. Met een beetje hulp van Wout.com is het ook heel eenvoudig om ze in leven te houden. Haal nu snel die New York City-poster van de muur!

LEAVE A RESPONSE

Related Posts