themensclub.nl

Het online magazine voor mannen

Uitgaan in de stad is veranderd

Ok, je bekijkt het goed. Uitgaan is niet meer wat het geweest is. Dit was momenteel de situatie voor de coronacrisis, maar de gloednieuwe en de anderhalve meter samenleving hebben het eigenlijk heel anders gemaakt als je de stad in wilt om een ​​biertje te drinken of te dansen met je vrienden. Ben je geïnteresseerd in wat er nog allemaal mogelijk is in de ene en ook nog eens vijftig procent-metersamenleving? Daarna bleef het snel lezen!

clubben

Voordat de pandemie meer vat kreeg op de burgers van de aarde, was het wereldwijd de normaalste zaak van de wereld om af en toe naar de club te gaan om plezier te hebben. Dansen, drinken, nieuwe mensen ontmoeten, het was er allemaal. Punten zijn tegenwoordig anders, dat voel je zeker als je in de Randstad woont.

Veel clubs zijn sinds half maart niet open geweest. Dit zorgt ervoor dat mensen andere punten moeten doen om los te laten. Gelukkig heeft dit ook een positieve kant. Iets dat in de steden steeds vaker voorkomt dan ooit, is het gebruik van medicijnen. Zo ligt er al snel een snelheidsafhankelijkheid op de loer. Zeker omdat dit medicijn je het gevoel geeft dat je nog wel even door kunt gaan. Nu er veel minder gefeest wordt, lijkt het alsof het gebruik van deze medicatie juist is afgenomen. Dit is inclusief ontspannende drankjes met vrienden op terrassen!

Bestel een balkon

Bovendien is dit ook anders dan we gewend zijn. Het is nu alleen nog haalbaar om met je huisgenoten op een terras te borrelen zonder te hoeven reserveren. Of nou ja, je kunt op het balkon uitrusten met mensen van buiten je huishouden, maar op een afstand van anderhalve meter van elkaar.

Dit lijkt misschien een nadeel, maar het is natuurlijk gedaan voor je eigen veiligheid. Het is immers nodig dat we ook in deze gloednieuwe duur van het omgaan met de pandemie scherp blijven voor de gevaren die te dicht bij elkaar komen met zich meebrengt.

Dus ook het ontmoeten van vrienden zoals we die kennen, heeft echt een opknapbeurt gekregen. Het brengt mensen op zowel splinternieuwe als vernieuwende ideeën om gezelligheid te zoeken. Dit betreft echt zowel binnen als buiten de stad. Het enige verschil is dat je in de steden veel vaker ziet dat individuen het beleid negeren omdat de cijfers weer een beetje veel positiever zijn. Toch is dit geen factor om je focus te laten verslechteren. Met andere woorden: stay safe, houd één en ook vijftig procent meter afstand. Zo ook op het balkon.

LEAVE A RESPONSE

Related Posts