themensclub.nl

Het online magazine voor mannen

Het dragen van prachtig schoeisel is een voldoening die veel vrouwen waard zijn. Charmante schoenen met prachtige hakken zijn niet alleen prachtig, ze bieden bovendien veel draagplezier en meer zelfvertrouwen. Maar er zijn ook nadelen aan het gebruik van deze pompen. Met name dat je in een handomdraai pijnlijke voeten zult hebben. Elke vrouw herkent de drang om na een avondje uit je schoenen uit te doen en loopt graag op blote voeten door het huis. Toch is dit natuurlijk schadelijk. Er zijn zeker manieren om te garanderen dat je geen pijnlijke voeten meer hebt. In dit bericht zullen we het hebben over hoe je goed schoeisel kunt dragen zonder regelmatig pijnlijke voeten te hebben.

Juist materiaal

De eerste stap is om alleen pumps te kopen die gemaakt zijn van suède en ook leer. Dit zijn beide producten die zeker schimmel en meeldauw aan de voet zullen voorkomen en zo onaangename stressplekken voorkomen. Tegelijkertijd is het ook een product dat goed ademt en daarom is de kans op nare geurtjes bovendien een stuk kleiner.

Platformpompen

Veel dames die de hele tijd pumps dragen, hebben aan het eind van de dag een brandend gevoel in de bolletjes van hun voeten. Dit komt meestal omdat ze een slanke zool in de pomp hebben. Kies je voor pumps met een dikkere zool, zoals een plateauzool, dan heb je extra ondersteuning en ook dit zorgt voor een veel positiever gevoel.

Gebruik schoenspanners

Schoeiselbomen werktuigen voor het spannen van de breedte en lengte van de schoen. Merk je dat je nieuwe pumps eigenlijk ook een beetje smal zijn? Daarna kun je de maat uitbreiden met een schoenenboom. Precies hetzelfde is ook echt voor de lengte. Het kan pijnlijk zijn als ze gewoon een beetje te klein zijn, vooral als je je nieuwe schoenen aantrekt. In dat geval kan een schoenenboom helpen.

Neem ander schoeisel mee

Een extra verstandige tip is om gewoon een grotere tas mee te nemen met ruimte voor een extra paar echt comfortabele schoenen. U kunt dan aan het eind van de dag of een avondje uit gewoon van schoeisel wisselen en nog comfortabeler schoeisel aantrekken. Je kunt er ook voor kiezen om toch nog comfortabelere schoenen te gebruiken. Comfortabel schoeisel kan ook extravagant zijn. Denk bijvoorbeeld aan Veja tennisschoenen. Deze milieuvriendelijke Veja sneakers dames zijn minimalistisch, vrouwelijk en ook nog eens trendy. Perfect als je comfortabele schoenen wilt aantrekken zonder dat ze niet meer vrouwelijk en sexy zijn. Ze worden onder andere aangeboden bij Van Arendonk.

LEAVE A RESPONSE

Related Posts